Ми вклоняємось нині найкращим людям землі

00000528Ми знову прийдемо до вічного вогню,

Рокам ніколи пам'яті не стерти

Про тих, хто пережив страшну війну,

І тих, хто залишивсь в обіймах смерті. 

9 травня - День Перемоги. Одне з найважливіших свят для України та для кожного з нас. Цей день єднає людей проти агресії та війни, символізує прагнення до миру, перемогу добра над злом, майбутнього над минулим.

Віддаючи шану подвигу воїнам Другої Світової війни, голова Заставнівської районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук, його заступник Євген Семенюк, голова ради ветеранів Заставнівського району Орися Скорейко, керівники відділів Заставнівської РДА та працівники поліції піднесли квіти до пам’ятника загиблим визволителям, хвилиною мовчання та молитвою вшанували пам'ять загиблих за волю нашої держави.

Дуже страшною трагедією для українців обернулася Друга Світова війна. Великий внесок у Перемогу над нацизмом зробив саме український народ. На Заставнівщині працівники культури впорядкували та піднесли квіти до пам’ятників загиблих воїнів-визволителів.

Працівники Заставнівського РПК підготували вітальну відеопрограму «Ми вклоняємось нині найкращим людям землі», присвячену Дню Перемоги над нацизмом та Дню матері. У програмі взяли участь вихованці хореографічної студії «Пролісок» та солісти-вокалісти Заставнівського районного палацу культури. Нехай любов до Батьківщини ніколи не покидає вас, буде вам вірною супутницею на все життя.

Переглянути відео можна за посиланням ТУТ.