Різдвяне свято у Заставні

IMG 35267 січня у Заставні вже стало доброю традицією збиратися біля міської ялинки, щоб зустрітися із знайомими, родичами, друзями, привітати з чудовими зимовими святами і найголовніше — послухати колядки. Для багатьох різдвяні свята — світлі, гарні та зворушливі. Вони асоціюються із запахом ароматної куті, з приємними спогадами дитинства, урочистим зібранням за багатим родинним столом.

Зворушливі вітання із різдвяними святами дарували настоятелі Свято-Миколаївської церкви та церкви Різдва Пресвятої Богородиці — благочинний протоієрей отець Дмитро та отець Василь, які всім заставнівчанам і гостям міста бажали людського щастя, міцного здоров’я, добробуту та миру. Усіх присутніх з Різдвом Христовим щиро й від душі вітав Заставнівський міський голова Василь Радиш.

Гарні колядки виконали щедрувальна група Заставнівського районного палацу культури, дитячий хор молодших класів музичної школи міста, вокальний ансамбль музичної школи, хор духовного співу Свято-Миколаївської церкви та хор церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Юні мешканці міста - вихованці хореографічної студії «Пролісок» та учасники зразкового дитячого театру юного глядача «Мандрівник» щиро вітали та засівали, бажаючи усім присутнім достатку і гарної долі у Новому році. Усі охочі мали змогу переглянути яскраві відеокліпи з гарними колядками, які демонстрував директор кінотеатру «Мир». Теплі слова підготували ведучі святкової програми — директор Заставнівського РПК Ольга Цимбалюк та художній керівник Сергій Статуєв:

Щоб біля сімейного вогнища нашим рідним та близьким було тепло та затишно. Нехай Різдво Христове дарує радість, безліч незабутніх зустрічей, запам’ятається і буде багатим на гарні події та враження. Щоб у наших серцях завжди палав вогонь любові, надії та віри. Нехай добробут та щастя оселяться в кожній домівці. Нехай для кожного з вас це свято стане народженням надій на краще, мир і спокій в Україні.