Одна Батьківщина і двох не буває

IMG 834922 січня у сесійній залі Заставнівської РДА відбулися урочистості з нагоди 100-річчя Соборності України. Урочистості розпочалися театралізованим дійством ( діалогом Західної України зі Східною Україною), після якого учасники піднесли квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

З вітальним словом до присутніх звернувся народний депутат України Максим Бурбак. З нагоди урочистої події з найкращими побажаннями виступив голова Заставнівської РДА Юрій Кітар. Він щиро дякував матерям-героїням та вручив нагрудний знак до почесного звання «Мати-героїня» жителькам Заставнівського району. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих героїв, земляків та патріотів України, які боролися за єдність та незалежність України.

Ведучі Інна Маліцька та Сергій Статуєв висвітили історичне минуле нашої держави, той нелегкий шлях України від здобуття Соборності до її Незалежності. Гарний настрій гостям та учасникам заходу подарували чоловічий квартет у складі Василя Барабащука, Сергія Статуєва, Івана Дідуха та Сергій Цуркана, солісти-вокалісти Заставнівського РПК Маша Пазюк, Юля Лисюк та дует сестричок Софійки і Надійки Дарвай.