Я вірю в майбутнє твоє, Україно

IMG 4895Під такою назвою 23 серпня у Заставні біля районного палацу культури відбулися урочистості, присвячені 27-й річниці Незалежності України. Урочистості розпочалися театралізованим дійством «Богдан Хмельницький з козаками давали клятву вірності Україні».

Керівники району, представники організацій та установ віддали шану та поклали квіти до пам’ятників героям, які віддали життя за наше майбутнє, загинули за свободу і незалежність нашої держави. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

 З днем Державного Прапора та святом Незалежності України усіх присутніх привітав голова Заставнівської РДА Юрій Кітар, наголосивши, що ми повинні відроджувати національну свідомість і любов до власної держави. Посадовець вручив грамоти та медаль «Мати-героїня» Оксані Гулей з смт.Кострижівки за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку.

Шановних краян та присутніх зі святом вітали й гарного настрою додали Віра Літовська, Роман Мельник, хореографічна студія «Пролісок», Олександра Іліщук, завідувач клубу с.Чорний Потік Іван Гавриліца, Наталка Олару, Альона Марусик, танцювальний колектив БК с.Погорилівки, гурт «Шубранчанка» БК с.Шубранець, Наталка Руснак, Ілона Задвірна.

Ведучі свята Ольга Цимбалюк та Василь Барабащук побажали всім присутнім, щоб їхнє життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного Прапора. Блакитним і мирним як небо та жовто-золотистим як пшеничні поля України.