Говорили про культуру на Заставнівщині

  Говорили про культуру на Заставнівщині9 лютого у Заставнівському районному палаці культури відбулася підсумкова нарада працівників культури за 2017 рік, на якій були присутні представники ОТГ та перший заступник голови Заставнівської РДА Василь Молдован. Начальник відділу культури Заставнівської РДА Василь Барабащук у своїй доповіді підкреслив важливість галузі культури у нашому суспільстві, означив проблемні питання, які потребують пильної уваги та допомоги з боку нашої влади.

До співдоповіді долучилися директор Заставнівської музичної школи Вікторія Сташевська, директор Заставнівського РПК Ольга Цимбалюк, директор центру культури с. Хрещатик Людмила Калинюк, директор будинку культури с. Погорілівка Галина Гельмич та працівники бібліотечної системи.

    У своєму виступі перший заступник голови Заставнівської РДА Василь Молдован подякував за роботу у минулому році та запевнив у подальшому сприянні. Досягнення працівників культури Заставнівського району завжди високо оцінюють, підтвердженням цьому було вручення грамот та подяк Заставнівської РДА, міської ради та відділу культури Заставнівської РДА. Кращим аматорським фольклорним колективам вручили грамоти за підсумками районного огляду-конкурсу «Коляда і Маланка ідуть, всім радість несуть». Того дня всі охочі мали змогу відвідати виставку робіт народних майстрів Заставнівщини.