Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Marsh/24
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Marsh/24

Його душа, його пісня не вмре, не загине»

 9 березня на центральному майдані у м. Заставна відбулося покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзареві. В урочистостях взяли участь керівники району, міста, представники установ і організацій. У Заставнівському РПК відбулося літературно-мистецьке свято «Його душа, його пісня не вмре, не загине», яке відкрили виконанням Державного Гімну України.

Дівчинка-українка піднесла коровай до портрета Т.Г.Шевченка. Присутні у залі схилили голови під час хвилини мовчання у пам'ять про загиблих синів і доньок України.Ведучі заходу - Ольга Цимбалюк та Сергій Статуєв запросили до вітального слова голову райдержадміністрації Юрія Кітара та заступника районної ради Леоніда Гольцова.

На завершення літературно-мистецького дійства у виконанні соліста Івана Нестерюка з БК с. Кадубівців та хорової групи НАПІТ «Веселка» (керівник - Юрій Марусяк) прозвучала пісня «Помилуй, Господи» та Державний Гімн України.

 {gallery}2017/Marsh/24{/gallery}