Олександра Кібіч - студентка ЧНУ ім. Ю. Федьковича

img12435Студентські роки найкращі… Вітаємо викладачку класу фортепіано, концертмейстерку нашої Мистецької школи Олександру Остапівну Кібіч зі вступом на навчання до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

«Як викладачка класу фортепіано Мистецької школи Вижницької міської ради, беру активну участь у культурно-масових та просвітницьких заходах, що проходять в школі, місті та районі. В рамках їхнього проведення часто відбуваються виставки робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва викладачів та студентів університету.

Вишуканість та досконалість вишивки, ювелірних прикрас, художня обробка дерева, ковальство і ткацтво завжди мене захоплювали, надихали та викликали бажання удосконалити свої здібності.» - ділиться своїми мріями Олександра Остапівна. - Мрію здобути вищу освіту і вдосконалити свої навички рисунку, живопису, композиції, мистецтвознавства, методики художньої освіти, ткацтва. Вони допоможуть мені сформуватися як справжній фахівчині у галузі декоративно-ужиткового мистецтва, особливо в ткацтві».

Тож ми, колектив, учні та батьки школи, щиро бажаємо Олександрі Остапівні успішно здобути ступінь магістра образотворчого та декоративного мистецтва. Хай роки навчання будуть наповнені радістю, новими знаннями і творчими перемогами!

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора Мистецької школи Вижницької міської ради