Тримаємо стрій!

1 9В Україні війна! Ще один тиждень прожили з молитвами до Неба за кожного, хто боронить Україну від російської нечисті. Ще один тиждень, коли всі сили спрямовані на Перемогу.

Учні та викладачі продовжують проводити батьківський онлайн концерт під красномовною назвою "Переможемо!". У концерті взяли участь учні класу викладачів Світлани Цикаляк, Наталії Кібіч, Петра Гешка, Олексія Лози, Ірини Остап'юк, Ірини Гулей. Продовжуються фахові заняття та заняття з музично-теоретичних дисциплін в режимі онлайн. Успішно працює "Мистецька майстерня". Викладачі художнього відділення надають освітні послуги не тільки учням школи, а й дітям вимушених переселенців. Цього тижня ілюструємо скоромовки воєнного часу. Вони будуть розміщені по місту, і всі охочі зможуть їх вивчити.

Організували онлайн заняття вимушено переселених викладачів ХІ музичної школи міста Київ та очно - студентів київських мистецьких закладів і міста Суми. Продовжуються щоденні концерти та майстер-клас джазової імпровізації від Данила Вакуленка, вимушеного переселенця з Києва, студента Академії мистецтв ім. М. Чубинського. Відбуваються заняття з іноземної мови для молоді міста. Завдяки Івану Сівкову, доценту факультету іноземної філології Національного університету ім. Тараса Шевченка, відбувся перший урок "Арабська мова - цікавий та невідомий світ". Чекаємо на всіх охочих наступної суботи.

Усі працівники нашої Мистецької школи перечислили свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ. Продовжуються й активна волонтерська діяльність. Спільно з викладачами та студентами Вижницького фахового коледжу дизайну та мистецтва ім. В. Шкрібляка наші викладачі плетуть "кікімори", ріжуть стрічки для плетіння маскувальних сіток. Продовжується збір теплого дорослого та дитячого одягу для вимушених переселенців. Готуємо канапки для воїнів загону територіальної оборони. Попереду новий тиждень - наступний крок до Перемоги. Тримаємо стрій! Слава Україні! Переможемо!

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директораМистецької школиВижницької міської ради