Новорічний концерт у Вижниці

1 17Свято Нового року - це, напевно, найулюбленіше свято дітей та дорослих. Свято, коли ми щиро віримо у диво, тримаємо надію на краще, віримо у щасливі прийдешні дні. 30 грудня у затишній сесійній залі Вижницької районної ради було не так, як завжди. Не було чути гарячих політичних суперечок поважних депутатів і начальників усіх рівнів, а звідусіль лунав дитячий сміх і гамір. У залі було свято для дітей Вижницької громади.

Концертну програму підготували учні нашої мистецької школи: Даниїл Пасічник (викладач духових інструментів - Петро Гешко), Даниїл Додяк, хор молодших класів, Дана Татарин, Анна Федоращак (викладачка сольного та хорового співу - Фрозіна Шпак), Олександра Чепіль та Максим Єрема (викладач духових інструментів - Володимир Соколович), Андрій Мотовилець, Каріна Гулей (викладачка сольного співу - Олеся Надвірнянська), концертмейстерки - Тетяна Фраюк, Олександра Кібіч та Світлана Цикаляк. Активну участь у заході взяли діти з інвалідністю. Присутніх з прийдешніми святами привітали голова ГО "Ми рівні" Олена Бабешко та очільники району - Михайло Андрюк, Михайло Чорней.

Для дітлахів ігри та забави влаштували Дід Мороз (директор будинку культури, заслужений працівник культури України - Михайло Ковалюк) та Снігуронька (працівниця будинку дитячої творчості Ксенія Попович). Провела свято заслужена працівниця культури України Ольга Дроняк.

Хай Новий 2022 рік принесе здоров'я та радість, примножить достаток, охороняє родинний затишок, а Всевишній над всіма нами тримає опіку і захист.

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора Мистецької школи Вижницької міської ради