У Мистецькій школі вручили атестати

194810353 3041176939492719 7332747320749292580 nСаме на початку літа ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей. На жаль, у світі та в Україні чимало дітей не мають щасливого дитинства. Діти на Сході нашої держави живуть поруч з війною, чимало юних громадян очікують на батьків з фронту та і, що гріха таїти, фінансова нестабільність, заробітчанство дорослих – все це затьмарює таке короткочасне дитинство.

Дуже хочеться, щоб шкільні роки, проведені у мистецькій школі, були по-справжньому щасливими. Саме 1 червня 26 випускників класу хореографії, музичного та художнього відділень школи піднялися на центральну сцену міста, щоб отримати Свідоцтво про закінчення Мистецької школи Вижницької міської ради. Вручала їх директорка Наталія Додяк.

Привітав учнів та викладачів зі святом останнього дзвоника міський голова Олексій Чепіль. Вихованці Буковинського центру (керівник - заслужений працівник культури України Геннадій Звягінцев) подарували веселий танцювальний флешмоб, а вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник - Олена Попович) - щиру пісню. Мама випускника школи Наталія Вятковська та випускниця двох відділень художнього і класу хореографії Уляна Слободян подякували за роки навчання викладачам школи.

Для випускників, їхніх батьків, рідних і близьких грав духовий оркестр школи, випускниця Анастасія Угриновська, Василь Фрацовір, Наталія Булига, учні художнього відділення розгорнули виставку малюнків, а учні класу хореографії виконали запальний танець. Того щасливого дня було все: і веселий сміх, і сльози радості. Тож нехай мрії, задумані випускниками, легкими повітряними кульками злітають до Всевишнього для їхнього здійснення.

Свято завершилося. Пам'ятні миті можна переглянути на світлинах та відео від народної аматорської кіностудії «Черемош» Вижницького будинку культури (керівник - Олександр Толошняк).

Ганна ВАТАМАНЮК,

заступниця директора Мистецької школи

Вижницької міської ради