Фестиваль-конкурс «Весна талантів»

96424890 142333987360088 4122891707618426880 nВесна 2020 року з карантинними заходами заставила багатьох людей переглянути та переосмислити своє життя, відокремити головне від другорядного, усвідомити власну відповідальність.

Заборона масових заходів зовсім не означає, що потрібно перестати співати, читати вірші, займатися фотографією, малювати… Карантин дав більше часу на розвиток власних творчих здібностей або здібностей своїх учнів чи вихованців. Нещодавно директор будинку культури смт Берегомет Вижницького району Євгенія Іпатій оголосила про проведення онлайн-фестивалю-конкурсу «Весна талантів».

Учасники конкурсу змагаються в номінаціях: «Вокал», «Художнє читання», «Інструментальний жанр», «Хореографія», «Образотворче мистецтво», «Фотомистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво». Вік учасників - від 5 років і старше.

Конкурс триває небагато часу, а вже скільки гарних виступів читців-декламаторів, музикантів, співаків! Вражають своєю довершеністю роботи конкурсантів у номінаціях «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Фотомистецтво», «Образотворче мистецтво». Дізнатися більше про захід можна побачити на нашій офіційній соціальній сторінці в мережі Фейсбук. Для перегляду натиснути ТУТ.

 

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД