Урочисто і з вдячністю

79660180 2466647996777115 1629440652854951936 oУ Вижницькому районі відзначили активних людей з інвалідністю, волонтерів, військових та представників органів місцевого самоврядування. Перший тиждень зими багатий на важливі для українського суспільства дні: 3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, 5 грудня – Міжнародний день волонтера, 6 грудня – День Збройних сил України, 7 грудня – День місцевого самоврядування.

У сесійному залі Вижницької районної ради відбувся літературно-музичний журнал, на якому зібралися представники кожної з названих сфер та очільники місцевої та районної влади, аби вкотре засвідчити свою шану, повагу та вдячність. Ведучі заходу - Ольга Дроняк-Пістащук та Михайло Ковалюк підібрали вдалі слова, вокальні номери та ліричні виступи до кожної «сторінки» дійства, а керівництво району, Вашківецької та Вижницької міських ОТГ відзначило сподвижників та активістів у кожній сфері ювілейними відзнаками Чернівецької обласної державної адміністрації, подяками та грамотами.

Свою творчість дарували Анна Ватаманюк, Олександра Денис, ЗлатаРоманюк, Настасія Бойчук. Паралельно у фойє продовжилася благодійна акція #КаваЗіСмакомДобра, у рамках якої було гроші на допомогу сім’ї Зав’ялець з смт Берегомет, яка постраждала від пожежі.

Активна громадянська позиція, патріотизм, незламність та великодушність – це ті якості, які об’єднали сьогодні різних людей. Усіх тих, хто своїми вчинками рухають наше суспільство, захищають та розвивають нашу державу. Тих, кому ми не втомимося казати спасибі.

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД