На Вижниччині вітали медичних працівників

62538791 2295177144063358 715655621550014464 nБути медичним працівником - це найскладніша і найвідповідальніша, але водночас найблагородніша справа у світі. Вона вимагає бути сильними, сміливими, відповідальними, вміти швидко приймати важливі рішення задля збереження життя людей. 15 червня Україна відзначала День медичного працівника. З нагоди цього дня у Вижницькому районі протягом тижня відбулися цікаві заходи.

З нагоди професійного свята голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк та народний депутат України Іван Рибак привітали колектив Вижницької центральної районної лікарні. Вони подякували медикам за щоденну віддану працю на благо буковинців та бажали усім присутнім успіхів в роботі, сімейного затишку, миру та злагоди в кожному домі. Окремих медпрацівників відзначили грамотами Вижницької райдержадміністрації та районної ради. Художній керівник Вижницького РБНТД Ольга Дроняк організувала та провела святковий концерт.

У селі Мілієве Вижницької ОТГ заклали пам’ятну капсулу у фундамент будівництва нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Мрія багатьох жителів громади про комфортну амбулаторію, що відповідає сучасним вимогам, буде втілена у реальність.

Привітали й працівників Берегометського центру первинної медико-санітарної допомоги, а також Центру Червоного Хреста з професійним святом. Організували святкове привітання директор Берегометського будинку культури Євгенія Атрощенко. У Вашківцях вітання отримали не тільки працівники медичної сфери, а й учительський та студентський склад Вашківецького медичного коледжу.

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД