У Вижинцькому районі відзначили День місцевого самоврядування

47680351 1851380211637233 6815506507635884032 n7 грудня з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування у залі засідань Вижницької районної ради відбулися урочистості. На заході зібралися голови та секретарі місцевих громад, депутати обласної, районної та місцевих рад, ветерани місцевого самоврядування. До вітального слова ведуча урочистого зібрання - Ольга Дроняк запросила голову Вижницької райдержадміністрації Руслана Сенчука та голову районної ради Михайла Андрюка.

У своєму виступі Михайло Андрюк розповів про реалії та перспективи розвитку Вижниччини, проведену роботу у 2018 році, та закликав усіх представників органів місцевого самоврядування до спільної роботи заради розвитку та процвітання району. Згодом відбулося нагородження кращих представників органів місцевого самоврядування.

Руслан Сенчук також привітав присутніх з професійним святом, подякував за сумлінну службу та співпрацю і вручив ювілейні відзнаки Чернівецької обласної державної адміністрації «100 років Буковинському віче». Зі святом колег також привітали голова Вашківецької міської об’єднаної територіальної громади Микола Перч та ветеран місцевого самоврядування, голова ради старійшин району Дмитро Бужора.

Мистецькі вітання працівникам місцевого самоврядування дарували працівники культури Вижниччини: Ігор Лучик, вчитель Вижницької школи мистецтв, Анастасія Бойчук, художній керівник БНТД с. Мигово, Ірина Бойко, вихованка Вижницького РБДЮТ, Євгенія Іпатій з Берегометського СБК. 

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД