У Вижниці відзначили 67-й день народження Назарія Яремчука

47375582 2388450121228930 2196433673740353536 n67-й день народження Назарія Яремчука гідно відзначили на його малій Батьківщині у Вижниці. До містечка з’їхалися переможці та лауреати Відкритого фестивалю-конкурсу української естрадної пісні ім. Н. Яремчука «Пісня буде поміж нас», а також поети-піснярі, виконавці та просто поціновувачі творчості видатного співака. На свято завітали Данило Карачевський та Вадим Завада з Києва, Ігор Шкурпіта, Дарина Бурнос зі Львова, Люцина Хворост з Харкова, Альфонсо Олівер з Італії, Євгенія Іпатій з смт. Берегомет, вокальне тріо народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Смерічка» (керівник - Антоніна Клоцька).

Чуттєві Назарові пісні лунали у поєднанні з авторським композиціями й створювали неймовірно теплу атмосферу в переповненій глядацькій залі. На завершення програми учасники пообіцяли повернутися на Вижниччину з власними сольними концертами. Провела цей яскравий захід методист Вижницького РБНТД Наталія Шолєва.

1 грудня під час Чернівецького міського фестивалю української сучасної естрадної пісні ім. Н. Яремчука Антоніну Клоцьку за особистий внесок у розбудову української сучасної естрадної пісні було відзначено грамотою. Її вручив голова обласного благодійного фонду ім. Назарія Яремчука, заслужений діяч мистецтв України Остап Савчук.

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД