Фізкультурників Вижниччини привітали з професійним святом

8Традиційно, у другу суботу вересня в Україні відзначається День працівників фізичної культури і спорту. От 7 вересня у Вижницькому районному будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди свята. Привітали вчителів фізкультури і тренерів із професійним святом голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк, голова районної профспілки працівників освіти та науки Ярослав Борсук, начальник відділу освіти, культури, медицини та спорту Вижницької міської ради.

Вихованці районного БДЮТ Ксенія Попович, Діана Кирюк та вокальна група народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Смерічка» (керівник - Антоніна Клоцька) створили для присутніх святкову атмосферу та надихнули своїми патріотичними піснями на нові звершення.

По завершенню офіційної частини свята з площі Героїв Майдану стартував спортивний забіг, в якому взяли участь понад 30 осіб. Ініціаторами забігу стали працівники сектору з питань молоді та спорту Вижницької РДА. Головний спеціаліст сектору - Едуард Кермач привітав юних спортсменів та подякував всім, хто долучився до заходу, хто підтримує здоровий спосіб життя та бореться з шкідливими звичками, адже здоров’я молоді є гарантом здоров’я усієї нації. 

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД