«Джерело любові» розкриває нові таланти

 «Джерело любові» розкриває нові талантиЗ метою підтримки і розвитку дитячої та юнацької творчості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також тих, хто виховуються у прийомних сім’ях і будинках сімейного типу, вже п’ятий рік поспіль на Вижниччині відбувається районний благодійний конкурс дитячої творчості «Джерело любові». У Вижницькому районному будинку народної творчості та дозвілля зібралися десятки юних талантів, які радо демонстрували свої здібності й творчі здобутки.

 Вже традиційно організатори фестивалю, а це служба у справах дітей, Вижницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділ культури Вижницької РДА пригостили юних гостей смаколиками та потішили розважальною програмою, яку провела методист Наталія Шолєва.

 Юні виконавці дивували своїм вокалом, вміннями декламувати вірші, грою на музичних інструментах. Мистецьким подарунком для всіх присутніх були виступи вихованців класу хореографії Вижницької школи мистецтв (керівник - Ірина Хотимська) та Ксенії Попович, вихованки Вижницького районного будинку дитячої творчості (керівник - Юрій Бабій).

 З теплими словами до присутніх звернувся голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук. Він висловив сподівання, що юні таланти, які сьогодні виступають на сцені, у майбутньому стануть гордістю не лише району, а й всієї України. Наприкінці учасників фестивалю нагородили почесними грамотами Вижницької РДА, цінними подарунками та пригостили морозивом від приватного підприємця Михайла Чорнея.

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД