Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/June/8
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/June/8

Благодійний фестиваль «Джерело любові»

Що найдорожче для дитини? Це мама і тато. Це родина. На жаль в Україні дуже багато сиріт. І щоб підтримати їх до Дня захисту дітей працівники відділу культури, відділу освіти та відділу у справах сім'ї та молоді Вижницької РДА організували та провели благодійний фестиваль «Джерело любові» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цей захід проводиться вже четвертий рік поспіль. Традиційно для дітей організовують цікаву святкову програму та пригощають солодощами. Мета фестивалю – підтримка та розвиток творчого потенціалу дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які виховуються у прийомних сім'ях та будинках сімейного типу.

Ведуча заходу - методист Вижницького РБНТД Наталія Шолєва по черзі запрошувала на сцену учасників фестивалю: Максима Галяновського з с. Замостя, Світлану Ткачук з Бережонки, Ангеліну, Катерину, Дмитра та Петра Жавгурянів з Коритного, Яніну Лікар з Вижниці, Богдану Сергій з с. Багни, танцювальну групу «Ритміка» Буковинського центру мистецтв (клас викладача Галини Клим).

Зі теплими словами до присутніх звернулися начальник відділу культури Наталія Додяк, начальник відділу освіти Михайло Андрич та начальник служби у справах дітей Вижницької райдержадміністрації Людмила Строїч. Романа Рандюк, учениця Вижницької школи мистецтв подарувала дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки лотерейні квитки на розіграш путівки в «Артек-Буковель», який відбудеться під час святкування Дня міста Вижниці 4 червня.

Учасників фестивалю нагородили почесними грамотами Вижницької райдержадміністрації, цінними подарунками та, звичайно, солодощами.

Анна ВАТАМАНЮК,
провідний методист
Вижницького РБНТД


{gallery}2017/June/8{/gallery}