Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/October/3
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/October/3

Міжнародний день музики на Вижниччині

30 вересня музиканти, викладачі музичних та мистецьких шкіл району зібралися у Вижницькому РБНТД, щоб відзначити Міжнародний день музики.

«Жоден захід в районі не відбувається без їхньої участі. Чимало випускників мистецьких шкіл тішать слухачів як в родинних колах, так й на великих сценах», - зазначив у своєму виступі голова Вижницької РДА Михайло Андрюк. Він разом з начальником відділу культури Вижницької РДА Наталією Додяк щиро вітали талановитих митців краю та вручили  нагороди за їхню натхненну та копітку роботу.

Того святкового дня ведуча заходу – методист Вижницького РБНТД Наталія Шолєва запрошувала на сцену Ігоря Лучика (скрипка) та Івана Ковалюка з Вижницької школи мистецтв, Олесю Чекіт (скрипка) з Берегометської школи мистецтв, учасників народного аматорського вокального ансамблю «Перлина Карпат» (керівник - Мирослава Черней), оркестру народних інструментів з Іспаської школи мистецтв, Марину Радул (бандура) з Вашківської школи мистецтв. Усі ці талановиті митці своїм майстерним виконанням ще раз довели, що музичне мистецтво на Вижниччині продовжує успішно розвиватися.

 

Анна ВАТАМАНЮК,

провідний методист Вижницького РБНТД

 

{gallery}2016/October/3{/gallery}