Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/April/28
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/April/28

Трагедію на Чорнобильській АЕС згадували у Вижниці

26 квітня у залі засідань Вижницької районної ради зібралися працівники установ та організацій міста, щоб згадати та вшанувати подвиг ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

            Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк зауважив, що цей подвиг назавжди залишиться у пам’яті українського народу та усього людства, адже ліквідатори, ризикуючи життям та здоров’ям, виконали свій обов’язок і захистили населення від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

         Заступник голови Вижницької райдержадміністрації Клавдія Назаренко звернулася до присутніх словами Тамари Севернюк про Чорнобиль та закликала усіх вшанувати хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув, беручи участь у ліквідації аварії.

         Учасники заходу переглянули документальний фільм про Чорнобильську трагедію, підготовлений директором райкіновідеомережі Віктором Максимчуком та книжкову виставку «Чорнобиль – біль душі людської», організовану працівником районної бібліотеки Зоєю Андрюк. Страшні події трагедії згадувала ведуча заходу - методист Вижницького РБНТД Наталія Шолєва.

             Цього ж дня у клубних закладах району відбулися скорботні заходи, тематичні уроки та зустрічі з ліквідаторами на Чорнобильській АЕС. 

Анна Ватаманюк

{gallery}2016/April/28{/gallery}