Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/April/11
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/April/11

"Арт-десант" на Вижниччині

Нещодавно на Вижниччині  створили об’єднання митців “Арт-десант”. До нього увійшли поети, музиканти, волонтери, громадські активісти, зокрема заслужені артисти України Світлана Мирвода та Леся Горова, співачка Оксана Ярова, гітарист-віртуоз Сергій Шматок, композитор-виконавець Віктор Відоменко, кінематографіст Борис Бойко, волонтер-координатор Олег Білик та арт-провідник, залужений діяч мистецтв України Сергій Архипчук.

10 квітня цей творчий колектив виступив у селах Мигово та Берегомет, 11 квітня – у Вижницькому РБНТД, Іспаському СБНТД, а 12 квітня концерти відбулися у Банилові та Вашківцях. Головний організатор Сергій Архипчук підкреслив, що артисти з концертами витупають й у зоні бойових дій на Сході нашої держави.

Начальник відділу культури Вижницької РДА Наталія Додяк повідомила, що зібрані під час виступів кошти, будуть передані на будівництво помешкання для сестри загиблого воїна АТО Павла Лейби та встановлення меморіальної дошки у Банилові в пам'ять про загиблих в зоні АТО Олександра Колотила та Івана Діяконюка.

{gallery}2016/April/11{/gallery}