У Сторожинці відзначили день Незалежності України

240424403 1173945636417411 2060365771536360292 n24 серпня у Сторожинці відзначили 30-ту річницю Незалежності України. Святкування проходило на декількох локаціях. Вранці у парку «Фльондра» на локації «Активний парк» відбувся спортивний флешмоб «Спортивна Україна» - 30, а згодом розпочалися змагання з паркового волейболу. На стадіоні «Дружба» відбулися змагання з міні-футболу.

На центральній площі міста під гаслом "Хай буде вільна Україна, на всі віки, на всі часи" відбулися урочистості. Вони розпочалися концертною програмою, під час якої з вітальним словом до присутніх звернулися секретар Сторожинецької міської ради Дмитро Бойчук, депутати Чернівецької обласної ради, заступник голови Чернівецької районної ради та Чернівецької районної державної адміністрації. Вони також вручили почесні грамоти та нагороди кращим представникам Сторожинеччини. Вшановуючи тих, хто віддав своє життя за Україну, присутні поклали квіти до пам’ятників.

Для гостей свята (а їх було чимало), на Центральному майдані Незалежності співали й танцювали народні аматорські колективи з усієї громади. На площі усі охочі мали змогу помилуватися виставкою виробів народних майстрів краю.

Завершилися урочистості вечірньою концертною програмою, у якій взяли участь танцювальний колектив «WayAp», вокально-інструментальні ансамблі при центрі дитячої та юнацької творчості «White Triangles» «АТОМ», стенд-ап колектив з Чернівців «ZHARGON», бармен-шоу від «Bartender», кавер-гурт «V-Band». Місцеві мешканці та гості міста побували й на запальній дискотеці від «Стороживого міста».