Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

FB IMG 1607961832661259814 грудня на Сторожинеччині відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. В урочистостях взяли участь заступник голови Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бліжинець, керуючий справами районної ради Мирослава Ілащук, секретар Сторожинецької міської ради об’єднаної територіальної громади Дмитро Бойчук, голова Сторожинецької організації чорнобильців Іван Тарновецький.

Під час заходу керівники району та Сторожинецької об’єднаної територіальної громади привітали присутніх з цим пам’ятним днем. Вони зазначили, що ліквідатори – це люди, які віддавали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої країни від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам’ять про солдатів «атомного фронту».

Посадовці подякували присутнім за самовідданий подвиг, побажали усім мирного неба, доброго здоров’я, оптимізму й благополуччя. Ліквідаторам вручили грамоти Чернівецької обласної державної адміністрації, спільні почесні грамоти Сторожинецької районної державної адміністрації та районної ради, грамоти Сторожинецької об’єднаної територіальної громади.