Світ рятує доброта

61440028 1058242314563708 3210579150016348160 n1 червня на центральному майдані міста Сторожинець відбувся святковий захід до Дня захисту дітей. Для дітлахів району організували святковий концерт, провели конкурси, ігри та розваги. Малечі безкоштовно роздавали морозиво, солодощі та подарунки. У спеціальній фотозоні можна було сфотографуватися з автомобілями патрульної та протипожежної служби.

Того ж дня відбувся й святковий захід для дітей з інвалідністю району під назвою «Світ рятує доброта». Свято організували громадська організація «Батьків дітей з інвалідністю «Богдан», яка нещодавно відсвяткувала своє 15-ти річчя, ГО «Берегиня» та ГО «Міський жіночий клуб «Успішна чернівчанка».Під час святкової програми відбулося театралізоване дійство, дефіле дівчат у бальних сукнях у супроводі успішних чернівчанок, концерт учасників з обмеженими фізичними можливостями, конкурс малюнка на асфальті, виставка творчих робіт талановитих дітей, виставка-ярмарок кулінарних страв, дитячий розважальний атракціон.

Членів громадської організації «Богдан» (керівник - Галина Токар) привітали перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, заступник голови районної ради Володимир Філіпович, депутат Чернівецької обласної ради Світлана Фочук, представники народних депутатів України, голови Сторожинецької ОТГ Микола Карлійчук та Красноїльської ОТГ Степан Драгун, секретар Великокучурівської сільської ради Марія Цуркан, очільниця «Успішної чернівчанки» Галина Марараш.

У свою чергу, Галина Токар подякувала народним депутатам, представникам обласної та районної влади, місцевим і закордонним благодійникам за тісну співпрацю та підтримку організації.