Учениця з Сокирянщини у числі переможців престижного конкурсу

DSC 0825Цього року в Чернівецькій області проходив конкурс дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладного мистецтва, присвячений протипожежній і техногенній тематиці. Учні мистецьких шкіл та професійно-технічних закладів освіти, вихованці центрів дитячої творчості та позашкільних гуртків готували малюнки, створювали аплікації та цікаві вироби, щоб продемонструвати свої знання правил безпеки.

На розгляд журі загалом було представлено понад триста робіт. Діти вражали своєю оригінальністю та цікавим підходом до техніки виконання робіт. Обрати кращих було важко. Наприкінці березня компетентне журі визначило переможців обласного етапу конкурсу у номінаціях «Малюнок» та «Декоративно-прикладна творчість».

 

15 травня авторів цих робіт запросили до музею пожежно-рятувальної справи Буковини, де відбулося урочисте нагородження переможців. Учениця Сокирянської художньої школи Анастасія Запаранюк (клас викладача Овчар Т.М.) посіла II місце в цьому конкурсі. Під час заходу представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області подякували дітям за участь у конкурсі, оригінальність та проявлену ініціативу.

Керівництво Управління ДСНС, представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної організації Добровільного пожежного товариства України нагородили дітей, чиї роботи посіли призові місця, грамотами та цінними подарунками.

Діти гарно провели час, для них було підготовлено стіл з солодощами, частуючись якими вони могли поспілкуватися та переглянути виставку. Для них також провели екскурсію до пожежно-рятувального підрозділу .