Колективи з Глибоччини гідно виступили на престижному фестивалі

44110193 707976092916809 2309403395368157184 nНещодавно у Сторожинецькому районному будинку національних культур відбувся яскравий мистецький захід за участі талановитої молоді України – X регіональний фестиваль «Джерело надій». Участь у фестивалі взяли колективи з Глибоччини.

Гран-прі фестивалю,сертифікат на 5000 грн та запис авторської пісні упрофесіональній студії в Києві вибороли дует Софія Верхоляк & P.Boy з піснею “Dark horse”.(керівники – Сусанна Радімовська, Кирило та Анна Белькевич).

І місце у номінації «Естрадний вокал» у своїй віковій категорії здобула Емма Лупуляк, (керівники - Сусанна Радімовська, Кирило та Анна Белькевич).

Учасники старшої групи студії «Гран-Прі» також отримали Гран-прі у номінації «Сучасна хореографія» (керівники - Кирило та Анна Белькевич). 

І місце у номінації «Народна хореографія» отримав зразковий аматорський ансамбль танцю «Джерельце» (керівник - Наталя Зеліско).

ІІ місця здобули вокалісти Сашка Євтух, Таїсія Білічук, Влад Крючко(керівник - Сусанна Радімовська), ІІІ місце здобула молодша група студії «Гран-Прі» Кирило та Анна Белькевич). Вітаємо!