Виставка робіт юних художників у Сторожинці

IMG 433011 жовтня фойє палацу «Юність Підгір’я» наповнилося щирими дитячими усмішками. Тут зібралися діти з батьками, щоб привітати з відкриттям виставки творчих робіт учнів перших класів Сторожинецької художньої школи, що була приурочена Дню художника. Цього року художня школа прийняла в свою творчу родину аж 38 нових учнів, які за неповних два місяці вже встигли створити свої перші шедеври, що й були представлені на виставці.

Урочиста частина складалася з привітань, конкурсу-загадок та посвятою в юні художники, після чого молоді обдарування були нагороджені символічними значками. Родзинкою свята стало створення плакату з долоньками-мріями першокласників про майбутнє, який викладачі збережуть протягом всього їхнього навчання.

Привітали учнів та педагогічний колектив школи голова Сторожинецької міської ради М. Карлійчук, секретар міської ради І. Матейчук, в.о. начальника відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Г. Сушинська.

Вони відзначили високий професійний рівень працівників школи та нагородили грамотами директора Сторожинецької художньої школи С. Побережну, викладача вищої категорії С. Білоцерківську, викладача першої категорії Н. Зюб . Голова громади висловив особисту подяку викладачам за їхню нелегку працю, побажав подальшого розвитку та процвітання художній школі та запевнив, що й надалі буде підтримувати обдаровану молодь Сторожинеччини.