Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/February/40
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/February/40

У Сторожинці провели мітинг-реквієм до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого жителі Сторожинеччини взяли участь у мітингу-реквіємі до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, який провели на Алеї Героїв Небесної Сотні та Героїв Підгір’я.

Усі небайдужі мешканці спільно з керівниками виконавчої влади району поклали квіти до Меморіальної дошки Небесної Сотні та Героїв Підгір’я і взяли участь у загальній хвилині мовчання на знак вшанування подвигу героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності, зокрема, буковинців Василя Аксенина й Олександра Щербанюка.

Вчитель історії Михальчанської ЗОШ I-III ступенів Микола Михайлюк, учасник Революції Гідності нагадав присутнім про події на Майдані та закликав до єдності та підтримки бійців у зоні проведення АТО.

Під час заходу священнослужителі відслужити заупокійну літію за душі убієнних під час Революції у столиці, загиблих воїнів АТО та усіх борців за волю та незалежність України. На завершення мітингу-реквієму учасники утворили з лампадок напис «Герої не вмирають» та, взявшись за руки, утворили коло єдності й заспівали Державний Гімн України.

 

{gallery}2017/February/40{/gallery}