Зі святом, рятівники Сокирянщини!

119705865 3461616007231575 7976849427998950139 oМужні, сміливі, з блискавичною реакцією на надзвичайну подію. Саме такими є працівники Сокирянського районного сектору з надзвичайних ситуацій. 17 вересня їх з професійним святом від імені районної влади вітала голова Сокирянської районної державної адміністрації Ірина Антонюк.

- Я горда тим, що маю честь вітати всіх вас зі святом, - підкреслила Ірина Валеріївна. - Завдяки вашому реагуванню, я в цьому переконалася, сьогодні мешканці багатоповерхівки в центрі міста, де сталося займання, відбулися легким переляком. І це лише одна година кожної вашої зміни. Вона висловила сподівання, що жителі району дослухаються до порад рятівників та будуть відповідально ставитися до пожежної безпеки. Ірина Антонюк пообіцяла безумовну підтримку з боку районної влади, подякувала за відвагу та самопожертву, відданість обраній професії та побажала якомога менше тривожних викликів. Відзнаками районної державної адміністрації та районної ради відзначили працівників пожежної охорони та водіїв.

Вітаючи колег зі святом, начальник РС ДСНС України Сергій Селезньов зауважив, що насправді це свято не тільки рятувальної служби, - завжди поряд сільські голови, районна влада, вчителі, які навчають дітей правил безпеки та медики. Це наш спільний та важливий день, адже в центрі – життя людини. Він подякував всім за службу та побажав добробуту і родинного затишку. Слова настанови та гарні побажання лунали від ветерана служби, колишнього керівника Анатолія Оріховського.

Зі святом мужніх чоловіків і тендітних та сміливих представниць жіночої статі привітали працівники культури і юні талановиті вокалісти Владислава Ковбасюк та Анастасія Корчинська.