Відбулася нарада клубних працівників району

108994552 3361197707280800 4358756724285718552 n22 липня в приміщенні Сокирянського районного будинку народної творчості та дозвілля відбулася нарада клубних працівників району за участю начальника відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Раїси Горн, спеціалістів відділу, працівників відділу методичного та керівників клубних закладів району. Було розглянуто ряд робочих питань.

Зокрема, до відома присутніх керівником групи обліку централізованої бухгалтерії відділу культури, молоді та спорту Сокирянської райдержадміністрації Наталією Харабарою було доведено інформацію, щодо обліку товарно – матеріальних цінностей в клубних установах району. Порядок їх списання.

Про підсумки роботи клубних установ за І півріччя 2020 року виступили:

- Марія Маковійчук– завідуюча клубом с. Ломачинці;

- Світлана Гавриш – директор БК с. Олексіїівка;

- Ганна Дем’янчук – директор БК с. Вітрянка;

- Орися Петришена - директор Сокирянського РБНТД. Після обговорення було переглянуто та обговорено фото та відео звіти клубних установ за І півріччя 2020 року.

Було обговорено питання підготовки заходів до відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. По даному питанню виступили Лариса Морохай – директор БНТД с. Волошкове та Марія Дудник – директор БНТД с. Ожеве. Доповнила дискусію начальник відділу культури, молоді та спорту Раїса Горн, яка ознайомила усіх присутніх із запланованими районними заходами до даних Державних свят.

Також керівникам закладів культури доручено посилити роботу щодо висвітлення їхньої діяльності у ЗМІ та в соціальних мережах.

Нарада пройшла плідно, за активної участі всіх присутніх.