Продовжуємо знайомство з талановитою молоддю Сокирянщини

1Існує думка, що безталанних дітей не буває. Обдарованість – це дар Божий, який вимагає постійної праці та самовдосконалення. Мешканці Сокирянщини неймовірно пишаються Андрієм Савчуком, талановитим учнем 10-го класу Сокирянської гімназії, активним читачем Сокирянської центральної районної бібліотеки та членом читацького клубу «Меридіан», що діє при бібліотеці. Він бере активну участь у масових заходах, які проводяться в бібліотеці.

Багатогранність таланту, який віднайшов у собі Андрій – це лише перша сходинка до щасливого майбутнього і самореалізації. Але для цього потрібно багато працювати, в тому числі й над собою. Чим і займається Андрій. Як юний художник, він уже презентував виставку власних робіт, на якій можна було побачити портрети, пейзажі, композиції, виконані у різних техніках. А ще Андрій прокладає творчу стежину як поет-початківець.

Андрій Савчук - багатогранна особистість. Незважаючи на юний вік, він уже нагороджений дипломами всеукраїнських виставок-конкурсів дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі» (2014-2015 рр). Андрій також отримав гран-прі на обласній виставці-конкурсі «Галерея мистецтв», дипломи на фестивалі «Рідний край» у номінаціях «Мистецтво художнього читання» та «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво», диплом за участь у конкурсі дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» – 2014, диплом Міжнародного конкурсу пленерного малюнка «Слідами Митрополита Андрея Шептицького», дипломи обласних виставок-конкурсів, дипломи та почесні грамотами Сокирянської районної та місцевої ради. Талановитий юнак ставав неодноразовим переможцем всеукраїнських, обласних та районних олімпіад, він - номінант іменної районної стипендії.

Працівники Сокирянської центральної районної бібліотеки щиро вдячні Андрію та його родині за надані матеріали. Бажаємо творчих злетів та здійснення усіх творчих задумів.