Читаємо разом улюблені дитячі твори

89371112 2823706757705327 764635462953336832 oЗ метою убезпечення та упередження ситуації з можливим розповсюдженням коронавірусу працівники Сокирянської районної дитячої бібліотеки  перейшли на дистанційне обслуговування користувачів. Активне спілкування зі своїми користувачами вони здійснюють в електронному режимі, на сторінці «Фейсбук» та у блозі «Бібліорозумашки».

Вивчаючи запити читачів, їм пропонують цікаві інтернет-ресурси, де можна почитати та послухати аудіокниги, дізнатися про новинки дитячої української та зарубіжної літератури, підготуватися до ЗНО, переглянути  мультфільми і кінофільми, отримати інформацію про новинки літератури та періодичних видань, які надійшли до бібліотеки.

В онлайн-форматі відбувся й Всеукраїнський тиждень дитячого читання, мета якого - популяризація творчості письменників та поетів рідного краю - Михайла Брозинського, Олени Логінової, Миколи Кривого, Галини Мельник, Лариси Тулюлюк–Кушнір, Олексія Бондаря та ін.

Бібліотека також долучилася до проведення флешмобу «Читаємо разом улюблені дитячі твори», умови якого - надіслати на електронну пошту бібліотеки своє фото з книгами, якими запаслися на час карантину. Участь у флешмобі взяли 26 дітей, улюбленими книгами вважають твори Всеволода Нестайка, Ярослава Стельмаха, Івана Андрусяка, Астрід Ліндгрен та ін.

Бібліотекарі протягом усього карантину будуть допомагати своїм користувачам проводити час корисно і цікаво, а після його закінчення радо чекатимуть у бібліотеці!