Ваша величносте, жінко!

IMG-2042Жіноче свято і весна –

Несуть з собою дні погожі.

По всій землі, для всіх людей –

Весна і жінка дуже схожі.

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом повертаються із далеких країв птахи, оживає природа, зодягаючись у зелень. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, - жінки всього світу відзначають чудове свято 8 Березня.

Напередодні цього свята до читальної зали Сокирянської центральної районної бібліотеки завітали жінки, матері, бабусі, творчі, талановиті люди та бібліотечні працівники на чергове засідання «Жіночого клубу».

Ведуча години дозвілля - провідний бібліотекар Наталя Груба зазначила, що українська жінка в усі часи славиласz своєю вродою, ніжністю, тендітністю, завжди відзначалася самостійністю характеру, розсудливістю і розумом.

В мультимедійній формі присутнім розповіли про видатних українських жінок, які вплинули на розвиток і становлення української держави. Члени клубу та гості Катерина Іванівна Тищенко, Лариса Володимирівна Тулюлюк-Кушнір, Галина Будняк, Марія Хілько щиро вітали присутніх зі святом Весни. А Надія Тихович поздоровила усіх учасників заходу гуморесками. Активна читачка Лариса Тулюлюк-Кушнір подарувала бібліотеці цікаві книги українських авторів.