Небесна сотня білих журавлів…

87524926 238429247164984 6619807181787103232 nУ Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся вечір-реквієм «Небесна сотня білих журавлів…», який проходив у рамках засідання євро-клубу «Крок у майбутнє» та був присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

Учасники заходу - учні 4 класу Сокирянської ЗЗСО №1 (класний керівник - Таїна Ткач) з цікавістю слухали розповідь про подвиг учасників Революції Гідності, найтрагічніші події та подвиг Героїв Небесної Сотні. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто загинув на Майдані, відстоюючи незалежність нашої держави.

Перед учасниками заходу виступив працівник райвійськкомату, учасник АТО Сергій Пастушок, який розповів про участь у бойових діях на Сході України та висловив надію на те, що всі діти Україні будуть жити у мирний час.

На завершення заходу ведуча Катерина Видиш закликала присутніх бути гідними великої слави Героїв України, які проявили громадянську і національну відвагу, змінили хід історії нашої держави та відстояли європейське майбутнє України.

Орися ПЕТРИШЕНА,

директор Сокирянського РБНТД