Мелодія весни – поезія кохання

1 2«Мелодія весни – поезія кохання», - під такою назвою відбулося засідання читацького клубу «Меридіан» у формі загадкового вечора за участю учнів 10-го класу Сокирянської гімназії (класний керівник - Світлана Швець).

Дружба, кохання, любов - одвічні теми художніх творів, музики, сенс повноцінного людського життя. Поети та письменники називають цей стан душі «болісними солодощами».

Ведуча заходу - бібліотекар Іванна Андронік нагадала присутнім історію виникнення цього зворушливого свята, його традиції його та запропонувала помандрувати країною Любові та Кохання. А далі учасники заходу продовжили цей загадковий вечір під час конкурсно-розважальної програми. За звання титулу «Валентин і Валентина» змагалися Аліна Кало та Максим Козловський, Настя Федчишена і Роман Кучерявий, Анна Крамар та Андрій Погребняк, Валерія Отку і Назар Скрипник, Юлія Боднар і Андрій Рус.

Усі конкурсанти продемонстрували талановитість, ніжність, кмітливість, впевненість, елегантність, романтичність та ерудицію. Найбільше балів набрала пара Юлія Боднар і Андрій Рус, які заслужено отримали звання «Валентин і Валентина».

Всі учасники конкурсно-розважальної програми отримали грамоти та солодкі призи. Захід супроводжувався мультимедійним оформленням. До уваги присутніх була оформлена книжкова виставка-настрій «День, освячений коханням». Учасники та гості вечора отримали приємні враження і на завершення зробили колективне фото у святково оформленій фотозоні.