День Святого Миколая у Сокирянській бібліотеці

1У день Святого Миколая, в новорічно прибраній читальній залі Сокирянської районної бібліотеки зібралися на чергове засідання «Жіночого клубу» ті, у кого в серці та душі палає вогник любові до Святого Миколая, кому не байдужі його щедрість, доброта, допомога і ласка.

Цього разу зустріч відбулася у форматі інформаційно-розважальної години «По країні з краю в край ходить Святий Миколай» за участю членів клубу, активних читачів та бібліотечних працівників.

Ведуча заходу - провідний бібліотекар Наталя Груба повідала присутнім про життя святої людини, його благодать і творіння чудес як за життя, так і після смерті. Ще за життя Миколая за його доброту називали «батьком сиріт та знедолених». Він увійшов в історію церкви як великий Чудотворець.

Присутні охоче ділилися враженнями та думками про найбажаніший день не тільки дітвори, а й дорослих. День Святого Миколая – це веселе народне свято. Тож ведуча запросила усіх присутніх приєднатися до святкування та скуштувавши запашні смаколики. Всі учасники заходу отримали маленькі подаруночки-«миколайчики» з побажаннями. Засідання пройшло в теплій, дружній, святковій атмосфері.

Валентина ВЕРЕГА,

директор Сокирянської ЦБС