Творімо добро разом

0-02-0a-fc7994615b6712ef98669aeb29553991baf53c62e47bcc6bae5702ef79197ed2 c82b2a3cМилосердя, доброта… Ще з часів давньоруських благодійність була традицією нашого народу. Про це та про історію зародження волонтерства розповіла ведуча години діалогу «Творімо добро разом» Людмила Тимчук, яку провели з нагоди Міжнародного дня волонтера у Сокирянській районній бібліотеці спільно з районною ветеранською організацією та волонтерським центром «Пенсіонер».

Про волонтерську діяльність у Сокирянському районі, про співчуття до потреб людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями повідала голова Сокирянської районної ветеранської організації Ніна Бурдинюк.

Про роль волонтерства у житті суспільства, про виховання милосердя і доброти вела мову заступник голови районної ветеранської організації, керівник волонтерського центру «Пенсіонер» Зіновія Голяк, яка прочитала свої авторські вірші. Учасників заходу нагородили грамотами обласної та районної ветеранських організацій. Усіх присутніх щиро привітали зі святом волонтерська група Сокирянської районної дитячої бібліотеки «Добру відкриваємо серця» та Настя Корчинська з піснею «А що таке щастя?»

На завершення заходу ведуча закликала всіх бути й надалі щедрими своїм серцем в ім’я добра і милосердя. Присутні з цікавістю переглянули слайд-презентацію про волонтерів України, яку підготував бібліотекар Євген Гончар.

Валентина ВЕРЕГА,

директор Сокирянської ЦБС