Сокирянщина відзначила 23 річницю Конституції України

IMG 177024 червня в залі засідань Сокирянської районної державної адміністрації відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня державної служби та 23-ої річниці Конституції України.

Розпочалися заходи з урочистих привітань представників влади Сокирянщини. Голова райдержадміністрації Петро Бескупський зауважив, що бути державним службовцем нелегко і важливо. Це праця, яка потребує справжньої відданості та бажання служити людям. Він побажав витримки, миру, міцного здоров’я і невичерпної енергії.

Голова районної ради Василь Козак приєднався до поздоровлень і зазначив, що самовіддана праця на благо держави і народу в усі часи вважалась винятково почесним і відповідальним обов’язком громадян. Українське суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та творчого ставлення до справи.

Відтак кращих державних службовців відзначено грамотами та подяками. Квіти, усмішки, поздоровлення, слова подяки – сьогодні все було для людей, що працюють на благо держави та громадян. На завершення всіх присутніх вітали аматори сцени.