Традиційний автопробіг до Дня Перемоги над нацизмом

59636970 499675017235270 769386641675517952 n8 травня, у День пам’яті та примирення, працівники Сокирянського РБНТД провели мітинг з нагоди відкриття традиційного автопробігу по місцях бойової слави, присвячений 74 – й річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та Дню пам’яті та примирення. Цього року він відбувся за маршрутом «Сокиряни –– Романківці – Селище - Грубна».

Поклавши квіти до підніжжя пам’ятників, учасників мітингу привітав голова Сокирянської райдержадміністрації Петро Бескупський. Він наголосив на значенні Перемоги над нацизмом, закликав молодь шанувати ветеранів війни та берегти духовну єдність з поколінням, для якого любов до рідної землі – не просто слова.

Він також привітав учасників антитерористичної операції, побажав міцного здоров’я, а учасникам автопробігу - щасливої дороги. Присутні на мітингу голова Сокирянської районної ради Василь Козак, голова районної ветеранської організації Ніна Бурдинюк, військовий комісар Сокирянського районного військового комісаріату майор Олександр Гладкий, заступник голови Сокирянської районної організації Товариства сприяння обороні України Микола Чоботков, представники трудових колективів району, учнівська молодь Сокирянського ВПУ та шкіл району вшанували пам’ять полеглих у роки війни хвилиною мовчання. Слова подяки разом з нагородами та медалями отримали з рук керівників району учасники антитерористичної операції. Урочистості відбулися й у кожному з населених пунктів маршруту.