Канікули з книгою

SAM 9629Літні канікули - гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів, коли дітей не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве та змістовне дозвілля. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує програму літніх читань. Ця програма передбачає проведення цікавих різноманітних заходів, багато з яких будуть супроводжуватись іграми, конкурсами, мультфільмами, можливістю погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.

А ще бібліотека оголосила з 1 червня початок конкурсу на кращого читача літа «Супер читач літа 2018 року». Конкурс продовжуватиметься до 31 серпня, а переможців у вересні очікуватимуть призи та звання «Супер читач літа».

Вже відбулося чимало цікавих заходів у рамках програми літніх читань – дитячий ранок «Подаруй дитині промінчик щастя”; презентація книжкової виставки — інсталяції «Літо! Книга! Я! Друзі!», на якій були представлені книги, які треба прочитати влітку за шкільною програмою; бібліотечний десант до районного центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Хто багато читає, той багато знає»; інформаційна година спільно з Сокирянською районною художньою школою «Квіти – найчарівніші творіння природи»; справжній бібліопікнік «Книга збирає друзів»; інформхвилинка на дитячому майданчику міста «Я пізнаю світ».

Дитяча районна бібліотека гостинно запрошує всіх охочих до культурного і активного відпочинку з цікавою книгою.

                          

                   Тетяна Іконєн,

завідуюча дитячою районною бібліотекою