Бібліопікнік "Книга збирає друзів”

35666963 227944247802307 6300388634327515136 nЛітні канікули у розпалі. А зустріч з книгою – це завжди свято. У Сокирянській районній дитячій бібліотеці відбувся справжній бібліотечний пікнік, на який завітали найактивніші читачі бібліотеки. 

Діти скуштували різноманітні книжкові «частування» з цікавими назвами: «пізнавальний гарнір» (знайомство з бібліотекою); “коктейль казковий» (відгадування загадок); «десерт фірмовий» (гра в цікаві ігри ); «національна страва» (перегляд газет та журналів ); асорті на чарівному книжковому килимі» (перегляд книг ).

І, звичайно, який же пікнік проходить без ласощів? Бібліотекарі пригощали ягодами, печивом, смачними цукерками. У кожної дитини була можливість, смакуючи солодощами, поділитися враженнями від відпочинку та прочитаного.

Бібліопікнік проминув непомітно, весело й цікаво. Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя дитячої бібліотеки, коли користувачі змогли проявити свої здібності, отримати радість від спілкування з літературними героями, друзями та розважитися на всі сто відсотків.

Тетяна Іконен,

завідуюча районною дитячою бібліотекою