Відзначення 100-річчя державної служби на Сокирянщині

Сто2В залі райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 100 - річчя української державної служби. Свято зібрало представників державних установ району, а також тих, хто в різні часи чесно та шляхетно служили своєму народові та державі.

Вітаючи колег зі святом, голова райдержадміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак зазначили, що бути державним службовцем – велика честь і величезна відповідальність. За їх словами, довіра до влади в цілому починається з державного службовця районних служб, який є  посередником між нею і народом.

Петро Петрович також нагадав історію виникнення української державної служби та наголосив всім на виконанні обітниці чесно служити Україні. Керівники подякували державним службовцям Сокирянщини за професіоналізм та відданість справі, а також вручили представникам відділів райдержадміністрації, установ району та ветеранам державної служби Почесні грамоти та подяки. А юні вихованці районного центру творчості дітей та юнацтва подарували пам’ятні символи, виготовлені власноруч. 

Святковий настрій та гарні враження всім присутнім подарували Павло Глєбов, Тетяна Андронік та переможниця районного фестивалю-конкурсу вокально-хорової творчості композитора М. Мафтуляка Анастасія Корчинська.

 

Методичний кабінет

Сокирянського РБНТД