Книжкова країна - найкраща у світі

 Книжкова країна - найкраща у світі«Книжкова країна - найкраща у світі», - захід під такою назвою відбувся у Сокирянській районній дитячій бібліотеці. Стало доброю традицією, що місяць березень, відкриваючи нам весну, водночас приносить свята, присвячені дитячій книзі. Привернути увагу дітей до високохудожніх творів, відродити читання як духовну потребу й має на меті Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

У перенасичений інформацією час, свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитини.

Тиждень дитячого читання з успіхом відбувся у Сокирянській районній дитячій бібліотеці під гаслом: «Це знають дорослі і діти, книжкова країна - найкраща у світі!».

         Бібліотекарі захопили учнів 1-А класу (вчитель – Марин Гаманюк) та учнів 1-Б класу (вчитель – Оксана Ніколаєва) різними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок. У формі змагання діти здавали жартівливі екзамени на знання творів дитячих письменників, улюблених казок на їхніх героїв. Маленьки розумники розповідали вірші, казки, загадували загадки своїм одноліткам.

 Тетяна ІКОНЕНА,

завідувач дитячої бібліотеки