Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/October/64
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/October/64

Урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом відбулися на Сокирянщині

Урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги  над нацизмом відбулися на Сокирянщині27 жовтня у місті Сокиряни відбулися урочистості з нагоди відзначення 73-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. У рамках урочистостей відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам у роки Другої Світової війни та Братської могили.

 У закладах культури району провели тематичні заходи з історії Другої Світової війни, зустрічі з ветеранами війни, вшанування пам’яті полеглих українців, які віддали життя, звільняючи Батьківщину.

 Під час заходів організатори звернули увагу присутніх на визначній ролі українців у Другій Світовій війні, їхній внесок у здобуття перемоги антигітлерівської коаліції над нацизмом, жертовності нашого народу та готовності зі зброєю в руках рішуче відстоювати незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

 У Сокирянському історичному музеї оформили фотостенд про земляків, які воювали на фронтах Другої Світової та презентували експонати того періоду.

{gallery}2017/October/64{/gallery}