Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/September/2
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/September/2

Свято юних музикантів та художників Сокирянщини

Святкові заходи з нагоди Дня знань відбулися у школах естетичного виховання Сокирянського району. Учнів, батьків та вчителів привітали начальник відділу культури Сокирянської райдержадміністрації Раїса Горн, керівники установ Людмила Мафтуляк і Тетяна Гладка.

Грамоти відділу культури Сокирянської РДА отримали заступник директора музичної школи Тетяна Андронік, викладачі Лілія Гладкова, Аліна Кметюк, Людмила Савова, Анатолій Грубий, Лариса Скаженюк, Сергій Корчовий, Геннадій Юшко.

Цікаву концертну програму з нагоди початку навчального року підготували учні та викладачі музичної школи.

З 1 вересня 2017 року більше 20 учнів стали першокласниками у Сокирянській художній школі. Цього року у п’ятирічних хлопчиків і дівчаток з’явилася можливість розпочати навчання у «0» класі, взяти у руки пензлики, олівці та навчитися малювати раніше, ніж писати.

Свято для учнів художньої школи відбулося на площі біля новозбудованого будинку культури. Програма заходу була дуже насичена: окрім традиційної посвяти нових учнів у художники, присутніх потішили музичними, вокальними та хореографічними номерами та виставкою робіт учнів школи.

Завершилося свято на центральній вулиці міста Сокиряни малюнком на асфальті, який проводився у рамках патріотичної акції «З Україною в серці». Кожен бажаючий мав змогу намалювати те, що найбільш дороге його серцю.

 {gallery}2017/September/2{/gallery}