Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/February/15
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/February/15

«У чарах кохання»

13 лютого у Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбулася молодіжна розважальна вечірка «У чарах кохання», присвячена дню Святого Валентина. У залі було розміщено «скриньку побажань», в яку присутня молодь мала нагоду опустити «валентинку» та висловити свої почуття найдорожчій людині. Ведучими вечірки були елегантний та харизматичний Максим Пижик та його чарівна красуня Ольга Стасів.

Молодь активно брала участь в конкурсно–розважальній програмі та денс–вечірці. В одному з конкурсів, який має назву «Потяг поцілунків», юнаки перецілували в щічку та ручку усіх присутніх в залі дівчат.

Святкового та піднесеного настрою додав виступ солісток Сокирянського РБНТД Оксани Руснак, Орисі Петришеної та Олесі Сердюкової. «Єгипетським» та «Сучасним» танцем здивували присутніх учасники студії сучасного та народного танцю «Інсайт Денс Студіо» під керівництвом Євгена Пленгея. По завершенню дійства найактивнішим учасникам за оплесками глядачів було присвоєно титул «Валентин» та «Валентина» вечора.

 

 

 

 

Олеся СЕРДЮКОВА,

завідувач відділу культурно – освітньої

роботи та організації дозвілля Сокирянського РБНТД

 

{gallery}2017/February/15{/gallery}