Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/november/30
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/november/30

«Щедра палітра» Дмитра Бескубського

Село Романківці багате талановитими людьми, які прославляли й продовжують своєю працею прославляти Сокирянщину.

Художник – це людина, яка бере натхнення звідусіль, це певною мірою чарівник, адже йому вдається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність. 17 листопада, напередодні свята села, у місцевій бібліотеці-філії усі охочі мали змогу познайомитися з творчістю художника, викладача Кельменецької художньої школи, жителя села Іванівці Дмитра Бескубського. На захід завітали численні гості, серед яких - працівники сільської ради, учні гімназії ім. К.Ф. Поповича, працівникам ДНЗ «Чебурашка», СВК «Злагода», ПАТ «Чернівцігаз».

Любов і вміння малювати передалося і його донечці Юлії, картини якої також були представлені на виставці. Незважаючи на свій юний вік у Юлії вже є власний стиль малювання. Вона була неодноразовою переможницею районних, обласних і всеукраїнських конкурсів образотворчого мистецтва. Поряд з картинами Дмитра Васильовича була й картина його учениці Альони Брижак. Роботи художника зберігаються у приватних колекціях в Італії, Франції , Росії. Під час урочистого відкриття він розповів про свої творчі задуми, нові цікаві проекти та відповів на питання присутніх.

Сільський голова В. Ваданюк вручив художнику подяку сільської ради, квіти та пам’ятний сувенір.

 

 

Ніна СТАВАРАТ,

завідувач бібліотеки-філії села Романківці

 

{gallery}2016/november/30{/gallery}