Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/October/44
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/October/44

Дарую радість людям…

Мешканці та гості району часто відвідують Сокирянський історичний музей. В його стінах можна доторкнутися до древньої і сучасної історії нашого краю. Працівники музею – директор Валентина Ярова та екскурсовод Артем Махіборода організовують та проводять заходи, що знайомлять відвідувачів з видатними людьми Сокирянщини, аматорськими колективами, талановитими жителями району, поетами, письменниками, майстрами народного мистецтва, представниками різних професій, творчими особистостями, тими, хто залишає яскравий слід в нашій історії.

27 жовтнямузей відкрив двері для поціновувачів мистецтва молодої талановитої майстрині Богдани Іванкевич, яка презентувала власні картини, вишиті хрестиком та викладені бісером. Тематика творів різноманітна – релігійні сюжети, натюрморти, квіткові композиції, дитячі портрети і картини, на яких зображено коней, благородних, красивих створінь, які викликають захоплення у багатьох людей та які так подобаються Богдані.

Привітали чарівну майстриню, яка працює на Сокирянській митниці, представники влади, колеги, друзі, працівники закладів культури та інших установ міста. З гарними побажаннями до неї звернулися керівник апарату Сокирянської райдержадміністрації Алла Серебрянська, начальник відділу культури Сокирянської райдержадміністрації Раїса Горн, головний редактор районної газети «Дністрові зорі» Валентина Гафінчук.

Перед присутніми виступили мама та сестра Богдани, родичі, колеги, подруги, які розповіли про її захоплення. А ще відкрили секрет, - майстриня з великим задоволенням дарує власні роботи усім, з ким спілкується.

Раїса ГОРН,

начальник відділу культури

Сокирянської РДА

 {gallery}2016/October/44{/gallery}