Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/October/20
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/October/20

«Вірні сини України»

    13 жовтня з нагоди відзначення Дня Захисника України у Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості. Хвилиною мовчання присутні вшанувала пам’ять усіх загиблих за волю і Незалежність нашої держави. Зі словами щирої вдячності до присутніх в залі учасників АТО, ветеранів Другої Світової війни, правоохоронців та прикордонників звернувся т.в.о. голови Сокирянської райдержадміністрації Петро Бескупський. У своєму виступі він наголосив на особливому значенні українського війська в умовах сьогодення. Голова Сокирянської районної ради Василь Козак зауважив, що на подвигах українських воїнів має виховуватися підростаюче покоління.

З нагоди свята у приміщенні Сокирянського РБНТД працівниками центральної районної бібліотеки та районного історичного музею було оформлено виставку «Покоління незалежних».

На урочистому концерті глядачів своїми виступами потішили аматорські колективи Сокирянського РБНТД, оркестрові та вокальні колективи Сокирянської музичної школи, хореографічні колективи сокирянських загальноосвітніх шкіл. Під час заходу демонструвалися кадри про місцевих мешканців–учасників АТО.

 

Євген ПЛЕНГЕЙ,

спеціаліст відділу культури Сокирянської РДА

 

{gallery}2016/October/20{/gallery}