Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/September/29
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/September/29

ВШАНУВАЛИ ПЕДАГОГІВ СОКИРЯНЩИНИ

 29 вересня у Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбулися урочистості з нагоди професійного свята усіх працівників сфери освіти. Перед початком заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять педагогів, які пішли з життя цього року, загиблих учасників АТО та жертв Бабиного Яру.

З вітальним словом до педагогів звернулися голова Сокирянської районної ради Василь Козак, т.в.о.голови Сокирянської райдержадміністрації Петро Бескупський, начальник відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА Галина Рябко, начальник відділу культури Сокирянської РДА Раїса Горн.

У своїх виступах очільники високо оцінили професійну діяльність викладачів Сокирянської музичної та художньої шкіл, які своєю відданою працею виховують молоді таланти, розвивають культурний і творчий потенціал району.

Начальник відділу культури Сокирянської РДА Раїса Горн зазначила: «У Сокирянській художній школі величезна концентрація творчої енергії. Це тому, що існує тісна співпраця викладачів з учнями, і як результат, - школа тримає високі рейтинги в області. Педагоги Сокирянської музичної школи вже більше 50 років запалюють у серцях своїх вихованців любов до музики. Адже це колектив однодумців, справжніх ентузіастів, професіоналів, об’єднаних великою любов’ю до музики. Я горда тим, що у нашому районі є такі заклади. І я хочу щиро подякувати вам, педагоги шкіл естетичного виховання, за те, що ви з любов’ю до своєї праці передаєте знання юним обдаруванням та розвиваєте їхні таланти».

Подяками Сокирянської райдержадміністрації та районної ради були відзначені ветерани - директор музичної школи з 1963 по 2010 роки, заслужений працівник культури України Михайло Мафтуляк, завуч школи з 1969 по 2006 роки Юрій Алєксандров, викладач школи з 1971 по 2014 роки Людмила Губіна.

Керівники району нагородили окремих педагогів художньої та музичної шкіл грамотами та подяками, відзначивши їхню сумлінну працю і активну участь у культурно-мистецькому житті Сокирянщини.

Всіх педагогів привітали й їхні вихованці – учні загальноосвітніх навчальних закладів та шкіл естетичного виховання району.

 

{gallery}2016/September/29{/gallery}